Hívjon bizalomal: +36 30 942 9627EmblémázásHímzés 

A hímzést a textiltermékek egyediesítésére használjuk, melynek eredményeképpen tartós és kiváló minőségű nyomatokat hozunk létre egy automata hímzőgéppel, amely a szálakat tű segítségével az anyagba ölti. A korlátozott szálszín miatt a Pantone egyezés nem érhető el.

Digitális nyomtatás 

A digitális nyomtatás a papírtermékek és a papírbetétek fotóminőségben való nyomtatására szolgál. A papírbetétek különböző méretűek és formájúak lehetnek.

Digitális transzfer

A digitális transzfernyomás egy modern, full-colour alternatívája a hagyományos transzfernyomásnak. A mintát fotóminőségben nyomtatjuk ki transzferpapírra egy speciális digitális nyomtató segítségével, majd felvasaljuk a termék felületére. A digitális transzfernyomás technológia nem korlátozza a nyomatok méretét vagy formáját.

Gravírozás 

A gravírozás lézert használ a termék felületének emblémázására. A termék felszínébe gyakorlatilag beleég a logó. Még a kis logók is nagyon pontosan nyomtathatóak így. A gravírozás fém, fa, üveg és bizonyos műanyag termékek esetében alkalmazható.

Tamponnyomás 

A tamponnyomás a legnépszerűbb, hagyományos tinta alapú emblémázási módszer. Ez a technológia szilikon tampont használ a tinta átvitelére a kiválasztott tárgyra, finom részletekkel és nagy pontossággal. Anyagok széles skálájára alkalmazható. A tamponnyomás lehetővé teszi ívelt felületek nyomtatását is.

Szitanyomás 

A szitanyomás hagyományos, tintaalapú emblémázási eljárás, lapos vagy laposra simítható termékek nyomtatására, nagyon tartós nyomattal és nagy színpontossággal. A szitanyomtatás során a festéket közvetlenül a termék felületére préseljük egy szitán keresztül, majd hőkezeléssel rögzítjük.

Szublimáció 

A szublimációs nyomtatás egy színes, digitális emblémázási technika fényképminőséggel. A mintákat speciális tintával nyomtatjuk transzferpapírra, majd a termék felületére vasaljuk. A szublimáció csak világos színű poliészter és szublimációs bevonatú termékek esetében alkalmazható.

Transzfer nyomás

A transzfernyomás a hagyományos szitanyomáson alapul, azonban ahelyett, hogy közvetlenül a tárgyra nyomtatnánk, a grafikát előbb transzferpapírra nyomtatjuk, majd hőprés segítségével visszük fel a termékre. A transzfernyomtatás a termékek széles skálájára alkalmazható, és számos előnye van a szitanyomással szemben.

UV LED technológia 

Az UV LED-es nyomtatás egy színes, digitális emblémázási eljárás, amely UV-fénnyel rögzített tintákat használ. A logókat nagy felbontásban közvetlenül a termék felületére nyomtatjuk, ami azonnali fotóminőséget eredményez.


További szolgáltatásaink

A Textilrevue Kft. kiemelt szolgáltatásként tekint cégek munkaruházatának beszerzésére, emblémázására és gyártására. Beszállítói partnereinken keresztül lehetőség van késztermékek gyors átfutással történő beszerzésére és emblémázására. Továbbá saját varrodai hátterünk lehetőséget biztosít egyedi elképzelések megvalósítására is. 

A katalógustermékeken felül egyedi gyártásban elérhető termékek : Reklámruházat, munkaruházat, rendezvénykarszalagok, reklámajándékok, molinók, zászlók, nyakpántok, beachflagak és digitális nyomdai megoldások 
Kiemelt ügyfeleink

  • Rendezvényszervezők
  • Cégek
  • Rendezvénybiztosító cégek
  • Sportegyesületek
  • Iskolák, óvodák
  • Hotelek
  • Éttermek
  • Vendéglátóegységek
  • Edzőtermek

Keressen minket bizalommal!

Kapcsolat


Kenyó András

tulajdonos

Mobil: +36 30 942 9627
E-mail: akenyo@textilrevue.hu


Biró Bence

Sales/Marketing vezető

Mobil: +36 30 3285885
E-mail: biro@textilrevue.hu


Facebook: https://www.facebook.com/TextilrevueKft


Lépjen velünk kapcsolatba!

Adatvédelmi nyilatkozat