Reklámajándékok, reklám és promóciós ruházat beszerzése, emblémázása  A Textilrevue Kft. több mint tíz éve keres megoldásokat azoknak, akik gyors átfutással, precízen szeretnének egyedi termékekhez jutni reklámajándékok, reklám és promóciós ruházat területén. Cégünk hozzáférést biztosít a beszállítói partnereinken keresztül mind hazai, mind nemzetközi készletekhez. Ezek a gyakorlatban 1-3 napos átfutással elérhetőek. A megrendelt termékek emblémázása saját kapacitással, házon belül történik akár nyomással, akár hímzéssel.Munkaruházat beszerzése, gyártása, emblémázása 

A Textilrevue Kft. kiemelt szolgáltatásként tekint cégek munkaruházatának beszerzésére, emblémázására és gyártására. Beszállítói partnereinken keresztül lehetőség van késztermékek gyors átfutással történő beszerzésére és emblémázására. Továbbá saját varrodai hátterünk lehetőséget biztosít egyedi elképzelések megvalósítására is.
Hímzés

Textil termékek emblémázási eljárása. Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot készítünk a gépek számára. A hímzési folyamat során az embléma színenként kerül a termékre, mely végül egy tartós, exkluzív megjelenési formát eredményez. Kis méret esetén az emblémák pontossága nehezen kivitelezhető, valamint a Pantone színeket csak megközelíteni tudjuk. Műhelyünkben összesen 35 hímző fej van, amelyekkel egyszerre akár 200 embléma is készíthető, attól függően, hogy mekkora a logó, hány öltést tartalmaz és mennyire könnyen helyezhető a termék a hímző gép alá.


Nem találod amit keresel, segíthetünk
választani?