Emblémázás
Kizárólag a nálunk rendelt termékek emblémázását vállaljuk.

Tamponnyomás

Műanyag, fém, fa, papír termékek emblémázási módja. Kis méretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők vele. A tamponnyomás különleges előnye, hogy nem csak sík felületeken alkalmazható. Az emblémát színekre bontva filmre visszük, majd az utóbbi felhasználásával klisét készítünk. Az eljárás végeztével a klisén egy minimális mélyedés keletkezik, amit a tamponnyomó gép festékkel tölt fel, majd egy puha gumi segítségével a vékony festékréteget átadja az emblémázandó tárgyra. A maximális emblémázható felület 60×60 mm, azonban a tárgy jellege és a színek száma ezt befolyásolhatja.

Gravírozás

Napjaink legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. Itt a logó felületi mélysége század milliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

Szitanyomás, Transzfernyomás

Textil, műanyag, papír termékek emblémázási eljárása. Egészen a pár centis mérettől akár a fél méteres emblémák is készíthetők ezzel az eljárási móddal. Az logo vagy egyéb megjelenési karakter színrebontása után, egyesével kerülnek a színek a termékre, majd ezután az elkészült film segítségével készül a szita.  A finomszövésű szitavászonra fényérzékeny anyagot hordunk fel, és a film segítségével levilágítjuk a szitát. Ahol a fény útját felfogta a sötét film, ott a szita kimosható marad, és átereszti a rajta átpréselt festéket a textil felületére. Emblémázás után magas hőfokon kezelünk minden terméket, hogy az elhelyezett logó tartós maradjon a megrendelő számára biztosan.

Hímzés

Textil termékek emblémázási eljárása. Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot készítünk a gépek számára. A hímzési folyamat során az embléma színenként kerül a termékre, mely végül egy tartós, exkluzív megjelenési formát eredményez. Kis méret esetén az emblémák pontossága nehezen kivitelezhető, valamint a Pantone színeket csak megközelíteni tudjuk. Műhelyünkben összesen 35 hímző fej van, amelyekkel egyszerre akár 200 embléma is készíthető, attól függően, hogy mekkora a logó, hány öltést tartalmaz és mennyire könnyen helyezhető a termék a hímző gép alá.

UV nyomtatás

UV nyomtatásnál a festék ultraibolya fény hatására polimerizálódik, nincs száradási ideje, a nyomtatás után azonnal feldolgozható. Az UV tintából nem párolog semmilyen oldószer, az egészségre nem ártalmas. A kész nyomat napfénytől nem fakul és ellenáll az időjárásnak. Merev vagy flexibilis, tekercses és táblás anyagok nyomtatására egyaránt remekül használható. Az oldószeres tintáknál teltebb, élénkebb nyomatot eredményez. Sötét felületekre fehér szín alányomással fotóminőségű nyomatok készíthetők, átlátszó alapanyagokra akár mindkét oldalon különböző grafika nyomtatható egy közbenső fehér réteg alkalmazásával.

Digitális fólia kivágás

Kirakat dekoráció, cégtábla, megállító tábla, gépjármű feliratok, beltéri dekoráció, padlóra felirat, falmatrica és minden olyan dekoráció elem megoldása, amely egyedi tervezést igényel.